Cui se adresează Școala de Digital Nomads?

Dacă vrei să-ți transformi hobby-ul într-un business, să câștigi bani din blog/ site, să călătorești prin lume făcând ce-ți place sau dacă ești abia la început de drum în online - Digital Nomands School te va ajuta să:

♥ îți clarifici ce anume vrei și de ce

♥ afli ce business ți se potrivește

♥ înveți să ai mai multă încredere în tine

♥ începi să câștigi bani din site/ blog

♥ te focusezi pe ce îți place

♥ câștigi timp

♥ îți construiești un brand unic

♥ lucrezi cu cei mai cool clienți

♥ ceri mai mulți bani pe munca ta

♥ faci lucrurile mult mai repede

♥ aduci bucurie în lume prin darurile tale

♥ înveți să te promovezi

Și vei face totul din suflet, cu ușurință, entuziasm și bucurie.

Școala de Digital Nomads este un program intensiv - îți garantez că nu te-ai mai întâlnit cu exerciții atât de provocatoare. Însă NU avem formule general valabile, nici nu garantăm rezultate, nici nu este vreo schemă de îmbogățire rapidă.

Să îți construiești un business de care să fii cu adevărat mândru înseamnă focus, curaj, acțiune, open mind, și o dorință imensă de a te juca și de a crea. Ăsta este scopul meu la școală - să te învăț să gândești, să acționezi și să iei decizii ca un antreprenor, ca un om care își cunoaște propria valoare.

Într-o lume în care a fi diferit este considerat o nebunie, eu aleg să fiu cea care îndrăznește, care are curaj să pună cea mai inconfortabilă întrebare – de ce nu?

De ce să nu pot face ce vreau, în termenii mei?

De ce să nu pot munci la ceva care mă pasionează și să fac foarte mulți bani din asta?

De ce să nu pot locui oriunde vreau în lume?

dreams

Cine a dat verdicte și a creat limitări? Doar mintea noastră ne ține departe de tot ce ne dorim. Eu te ajut să schimbi asta.

  • "Cel mai important pas pe care l-am facut a fost că nu am stat să analizez prea mult situația. M-am aruncat cu capul înainte, cu toate resursele pe care le aveam la momentul respectiv. A fost tot sau nimic. Apoi restul a venit de la sine.

    Dacă n-ar fi existat programul tău, cel mai probabil și acum aș fi scris doar pentru mine, într-un blog pe care l-aș fi citit doar eu. De multe ori avem nevoie de confirmări din exterior, piloni care să ne susțină în cazul în care lucrurile nu merg așa cum le-am plănuit. Programul tău a fost exact acest pilon pentru mine."

Totul este 100% online

Școala de Digital Nomads se desfășoară online - ca tu să o poți urma de oriunde din lume, de acasă sau de la serviciu.

Cursurile, pdf-urile cu teme, resursele le vei găsi pe site-ul acesta. Vei avea o parolă de acces, vei putea pune întrebări, vei primi feedback și te vei conecta cu toți studenții noștri.

Când și cum se desfășoară școala

Digital Nomads School are 5 module și vei avea acces la un modul/ săptămână. Fiecare modul conține lecții individuale (pdf), resurse online și teme - pentru a te ajuta să pui în aplicare tot ce înveți. Sesiunea live începe pe 14 mai 2021.

Îți recomand să te înscrii din timp, pentru că vei primi un mini-curs și o temă - care vor fi baza la tot ce vei învăța la școală. Astfel, când începe prima sesiune vei fi pregătit să acționezi, vei avea energia necesară.

Dacă îți dorești mai multă susținere, să lucrezi one-to-one cu mine, să treci la un alt nivel financiar și să te simți motivat în fiecare zi - îți recomand cu drag VIP Program.

Spune DA visurilor tale

Înscrierile la Școala de Digital Nomads sunt deschise. Începem pe 14 mai 2021.

Școala de Digital Nomads este 497 euro. 

Învață în ritmul tău

În momentul în care te înscrii la Digital Nomads School - ai acces pe viață la toate materialele. Vei putea lucra odată cu ceilalți studenți sau vei putea încetini și învăța în ritm propriu.

Dacă în timpul școlii - ai un job solicitant, pleci în vacanță, ai nuntă, te pregătești de un bebeluș sau ai alte evenimente importante - nu este nicio problemă. Poți să te întorci mereu în program, să reiei materialele în orice moment și să primești feedback. Crearea unui business online NU este un proces liniar, în 5 pași. Acordă-ți timp și încredere.

Cât timp vei acorda școlii

Îți recomand 1-2 zile/ săptămână (6-8 ore) pentru a citi materialele, pentru a urma lecțiile și a-ți face temele.

Normal, cu cât îți dedici mai mult timp, cu atât vei avea rezultate mai bune. Însă nu este necesar să te aglomerezi sau să te simți sufocat. Cei mai mulți dintre studenții mei urmează cursurile în ritmul lor și apoi se întorc pentru mai multe detalii.

Primești îndrumări constante

Daca te simți copleșit de tot ce presupune un business online, te voi ajuta. În momentul în care te înscrii la școala, faci parte din familie. Suntem toți aici pentru tine.

  • poți pune întrebări și primi feedback în timp real.
  • îmi poți scrie pe email și vei primi răspunsuri în timpul săptămânii.
  •  vom face live-uri și call-uri cu toată echipa (pentru sesiuni live private, ai acces la programul VIP).
  • ai la îndemână răspunsurile mele la toate întrebările studenților de-a lungul timpului - situații concrete de business, din care poți învăța.
ham

Școala de Digital Nomads nu este pentru oricine și nu umple locuri.

Nu se adresează celor care vor doar să citească materialele și să aibă succes peste noapte.

Nu se adresează celor care vor sfaturi legate de taxe, legi, funding și legal stuff - pentru acestea, vorbește cu un contabil/ avocat.

Nu se adresează celor care vor un program de marketing complex, vânzări, amazon sau dropshipping.

Nu se adresează celor care visează la o schemă de îmbogățire rapidă, să devină influencers și să trăiască din reclame.

Aici este locul tău dacă vrei cu adevărat să înveți.

Alege să fii fericit dincolo de norme, dincolo de ce ți s-a spus că se poate.

Pentru că eu am descoperit că se poate ORICE, atât timp cât îmi dau voie să mă avânt în lume, atât timp cât am curaj să cer.

Digital Nomads School este pentru creatori, artiști, freelancers, pentru cei care au un business online sau vor să construiască unul de la zero, pentru antreprenori, corporatiști, studenți care își doresc să fie liberi și să traiască o viață împlinită, așa cum visează.

În familia noastră avem medici, arhitecți, fotografi, profesori, mame, artiști, yogies, dansatori, pictori, marketeri, directori de companii sau studenți care au terminat facultatea și visează la un an sabatic.

Toți ne dorim libertate, mai mult decât orice.

Pentru noi este școala asta.

Pentru noi cei care vrem mai mult de la viață. Pentru noi care vrem să mâncăm o înghețată în mijlocul unei zi de luni, în parc. Pentru noi care vrem insule exotice și bungalows pe apă în Asia. Pentru noi care vrem Africa în ianuarie și Bali în iulie. Pentru noi care vrem să citim pe plajă, în orice zi de miercuri. Pentru noi care avem atât de multe povești de spus, încât nu doar că nu le mai putem ține în noi, ci știm că nu putem trăi fără să le spunem lumii. Pentru noi cei care creăm – obiecte de artă fizice și digitale, fotografii, povești, muzică, mâncare divină, visuri, viață.

4

Ce ne recomandă?

Echipa acestei școli este formată din mine și Vlad, partenerul meu de drum și de viață. We are here to serve!

♥ De 12 ani ne trăim viața așa cum ne place. Am locuit un an în Tenerife, un an în Bali, multe luni în Malaysia, în Catania, în Malaga. Am fost și prin alte locuri superbe. N-avem un portofoliu de țări, fiindcă nu facem colecție.

♥ Noi trăim din emoții. Din zilele în care stăm pe plajă. Din serile în care bem un vin bun. Din cărți și povești. Din oameni magici. Din râsete și beri cu prietenii. Din fotografii care uneori sunt prinse pe cameră, alteori le lăsăm să fie doar în suflet.

,♥ Vlad a avut expoziții foto de la Muzeul Satului și până la Headquarters de companie aeriană în Lisabona.

♥ Eu am scris pentru CNN, Huffington Post, Elite Daily, Bored Panda, PlayBuzz, Maptia & Forbes.

♥ Amândoi am lucrat cu sute de branduri senzaționale ca The Ritz-Carlton, Singapore Airlines, KLM, Sony, Grand Hyatt, Kempinski.

Mai multe detalii aici.

♥ Însă cel mai mult ne recomandă studenții noștri.

♥ Noi ne-am dat cu părerea, i-am susținut în tot ce și-au dorit să facă și ei au muncit.

♥ Ei au făcut toată treaba. Meritul este al lor.

♥ Așa cum am spus mereu: “când ești pregătit, profesorul apare”.

Citește aici poveștile studenților noștri.

Călătoria începe acum

Visurile nu sunt făcute să fie amânate

Școala de Digital Nomads costă 497 euro și ai acces pe viață la toate materialele. Este un privilegiu să lucrez cu tine și de abia aștept să ne distrăm și să învățăm împreună. Începem pe 14 mai 2021.

Say YES to your dreams and to yourself