Hei, eu sunt Ioana, profa de travel. 


În ultimii 5 ani am lucrat cu peste 3500 de oameni senzaționali și i-am ajutat să își împlinească visele. Să călătorească mai mult, să cunoască oameni faini din întreaga lume, să scrie, să facă business și să își pună în valoare pasiunile, nu doar să le înghesuie într-un sertar cu "ce mișto ar fi dacă...".

Ei spun că le-am dat curaj și că au învățat ceva de la mine. Aici poți citi poveștile lor.

Școala de Digital Nomads a venit ca o urmare firească după ce cursul meu de travel writing a avut super succes. Din ce în ce mai mulți oameni talentați și-au dorit să lucreze cu mine, însă printre pasiunile lor nu se număra și scrisul. Sunt medici, arhitecți, fotografi, profesori, mame, artiști, yogies, dansatori, pictori, marketeri, directori de companii sau studenți care termină facultatea și visează la un an sabatic. 

Mi-am dorit foarte mult să îi învăț că orice pasiune ai, poți să faci un business din ea și să călătorești oriunde visezi. Toți ne dorim libertate, mai mult decât orice.

Pentru noi este școala asta.


Pentru noi cei care vrem mai mult de la viață. Pentru noi care vrem să mâncăm o înghețată în mijlocul unei zi de luni, în parc. Pentru noi care vrem insule exotice și bungalows pe apă în Asia. Pentru noi care vrem Africa în ianuarie și Bali în iulie. Pentru noi care vrem să citim pe plajă, în orice zi de miercuri. Pentru noi care avem atât de multe povești de spus, încât nu doar că nu le mai putem ține în noi, ci știm că nu putem trăi fără să le spunem lumii. Pentru noi cei care creăm - obiecte de artă fizice și digitale, fotografii, povești, muzică, mâncare divină, visuri, viață.

Școala de Digital Nomads nu este pentru oricine și nu umple locuri.

Aici este locul tău dacă vrei cu adevărat să înveți. Ce? Să fii fericit dincolo de norme, dincolo de ce ți s-a spus că se poate.

Pentru că eu am descoperit că se poate ORICE, atât timp cât îmi dau voie să mă avânt în lume, atât timp cât am curaj să cer.

Școala de Digital Nomads nu este pentru oameni curajoși, este pentru oameni care se tem teribil că și mâine va fi la fel. Și care nu mai acceptă lucrul ăsta.


Școala de Digital Nomads este un program intensiv, care te provoacă să spui DA libertății din tine.

Este online 100% - pentru că tot vorbim despre libertate. Însă eu sunt mereu aici, la un click distanță, să te ajut, să te susțin, să te încurajez și să te cert. Sunt o profă rea, de mică îmi băteam păpușile când nu răspundeau corect la lecții :)) Nope, I don't give a shit about political correctness. Și știi de ce? Pentru că nu cred în dezavantaj. Toți suntem la fel, avem libertate de alegere și de decizie. Regulile după care funcționează compania mea le găsești aici.


Echipa din spatele acestei școli este formată din mine și Vlad, partenerul meu de drum și de viață. We are here to serve! Poți citi mai multe aici.

Ce ne recomandă?

* în primul rând, faptul că de 11 ani ne trăim viața așa cum ne place. Am locuit un an în Tenerife, un an în Bali, multe luni în Malaysia, în Catania, în Malaga. Am fost și prin alte locuri superbe. N-avem un portofoliu de țări, fiindcă nu facem colecție. Noi trăim din emoții. Din zilele în care stăm pe plajă. Din serile în care bem un vin bun. Din cărți și povești. Din oameni magici. Din râsete și beri cu prietenii. Din fotografii care uneori sunt prinse pe cameră, alteori le lăsăm să fie doar în suflet. Din mici întâmplări care nu au nicio importanță pentru alții. Cum ar fi să plâng de fericire când împlinesc vise sau să mă duc la Bangkok după un Chef celebru care mi-a răspuns la email. 

* în al doilea rând, avem niște rezultate mișto. Vlad a avut expoziții foto de la Muzeul Satului și până la Headquarters de companie aeriană în Lisabona. Eu am scris pentru CNN și Huffington Post. Amândoi am lucrat cu sute de branduri senzaționale ca The Ritz-Carlton, Singapore Airlines, KLM, Sony Grand Hyatt, etc. Mai multe detalii aici.

* în al treilea rând, ne recomandă studenții noștri. Însă noi doar ne-am dat cu părerea și ei au muncit. Ei au făcut toată treaba. Meritul este al lor. Așa cum am spus mereu: "când ești pregătit, profesorul apare".


Timp de 5 săptămâni vei învăța: ce îți place cu adevărat și cum să faci un business din pasiunile tale, ce pași să urmezi, cum să introduci călătoriile în ecuația asta, idei clare despre bani și libertate financiară. Plus multe alte detalii despre marketing, sales, scris autentic, promovare, fotografie, clienți, produse proprii și cum să "te faci" digital nomad și să dai o șansă viselor tale. Iata aici programul scolii.

Însă cel mai important lucru pe care îl ofer studenților mei este schimbarea mentalității. Am fost crescuți să urmăm drumul clasic - școli, joburi, vacanțe de două ori pe an, într-o veșnică rutină care îți crispează sufletul. Să muncim din greu și așa cum ne spun alții că trebuie. Să trăim cu bugete limitate și să ne îndoim de capacitatea noastră de a avea mai mulți bani, mai multă libertate. Am fost învățați să nu cerem prea mult de la viață, să nu ridicăm vocea pentru a nu fi criticați, să stăm în banca noastră, chiar dacă habar n-avem care e asta. 

Într-o lume în care a fi diferit este considerat o nebunie, eu aleg să fiu cea care îndrăznește, care are curaj să pună cea mai inconfortabilă întrebare - de ce nu? 

De ce să nu pot face ce vreau, în termenii mei? 

De ce să nu pot avea tot ce-mi doresc? 

De ce să nu pot munci la ceva care mă pasionează și să fac foarte mulți bani din asta? 

De ce să nu pot locui oriunde vreau în lume? 

Cine a dat verdicte și a creat limitări? 

Doar mintea noastră ne ține departe de tot ce ne dorim. Eu te ajut să schimbi asta. 


Dacă ai întrebări și nelămuriri, mai întâi citește aici: Q&A despre Școala de Digital Nomads.


Dacă îți dorești să citești mai multe despre poveștile noastre de pe drum, despre viața de digital nomad, cu bune și mai puțin bune, pe homepage găsești 6 articole cu poze faine. E ok dacă te uiți numai la poze :)) Link-uri și mai jos:Școala de Digital Nomads este deschisă (programul școlii aici). Visele nu sunt făcute să fie amânate. 


Școala de Digital Nomads costă 440 euro și ai acces pe viață la toate materialele. Evident, poți relua școala oricând vrei tu, alături de noi toți. Faci parte din familie acum :)


Mulțumesc din suflet. Huge love & hugs,

Ioana