Hei, eu sunt Ioana, profa de travel. 


În ultimii 5 ani am lucrat cu peste 3500 de oameni senzaționali și i-am ajutat să își împlinească visele. Să călătorească mai mult, să cunoască oameni faini din întreaga lume, să scrie, să facă business și să își pună în valoare pasiunile, nu doar să le înghesuie într-un sertar cu "ce mișto ar fi dacă...".

Ei spun că le-am dat curaj și că au învățat ceva de la mine. Aici poți citi poveștile lor.

Școala de Digital Nomads a venit ca o urmare firească după ce cursul meu de travel writing a avut super succes. Din ce în ce mai mulți oameni talentați și-au dorit să lucreze cu mine, însă printre pasiunile lor nu se număra și scrisul. Sunt medici, arhitecți, fotografi, profesori, mame, artiști, yogies, dansatori, pictori, marketeri, directori de companii sau studenți care termină facultatea și visează la un an sabatic. 

Mi-am dorit foarte mult să îi învăț că orice pasiune ai, poți să faci un business din ea și să călătorești oriunde visezi. Toți ne dorim libertate, mai mult decât orice.

Pentru noi este școala asta.


Pentru noi cei care vrem mai mult de la viață. Pentru noi care vrem să mâncăm o înghețată în mijlocul unei zi de luni, în parc. Pentru noi care vrem insule exotice și bungalows pe apă în Asia. Pentru noi care vrem Africa în ianuarie și Bali în iulie. Pentru noi care vrem să citim pe plajă, în orice zi de miercuri. Pentru noi care avem atât de multe povești de spus, încât nu doar că nu le mai putem ține în noi, ci știm că nu putem trăi fără să le spunem lumii. Pentru noi cei care creăm - obiecte de artă fizice și digitale, fotografii, povești, muzică, mâncare divină, visuri, viață.

Școala de Digital Nomads nu este pentru oricine și nu umple locuri.

Aici este locul tău dacă vrei cu adevărat să înveți. Ce? Să fii fericit dincolo de norme, dincolo de ce ți s-a spus că se poate.

Pentru că eu am descoperit că se poate ORICE, atât timp cât îmi dau voie să mă avânt în lume, atât timp cât am curaj să cer.

Școala de Digital Nomads nu este pentru oameni curajoși, este pentru oameni care se tem teribil că și mâine va fi la fel. Și care nu mai acceptă lucrul ăsta.


Școala de Digital Nomads este un program intensiv, care te provoacă să spui DA libertății din tine.

Este online 100% - pentru că tot vorbim despre libertate. Însă eu sunt mereu aici, la un click distanță, să te ajut, să te susțin, să te încurajez și să te cert. Sunt o profă rea, de mică îmi băteam păpușile când nu răspundeau corect la lecții :)) Nope, I don't give a shit about political correctness. Și știi de ce? Pentru că nu cred în dezavantaj. Toți suntem la fel, avem libertate de alegere și de decizie. Regulile după care funcționează compania mea le găsești aici.


Echipa din spatele acestei școli este formată din mine și Vlad, partenerul meu de drum și de viață. We are here to serve! Poți citi mai multe aici.

Ce ne recomandă?

* în primul rând, faptul că de 11 ani ne trăim viața așa cum ne place. Am locuit un an în Tenerife, un an în Bali, multe luni în Malaysia, în Catania, în Malaga. Am fost și prin alte locuri superbe. N-avem un portofoliu de țări, fiindcă nu facem colecție. Noi trăim din emoții. Din zilele în care stăm pe plajă. Din serile în care bem un vin bun. Din cărți și povești. Din oameni magici. Din râsete și beri cu prietenii. Din fotografii care uneori sunt prinse pe cameră, alteori le lăsăm să fie doar în suflet. Din mici întâmplări care nu au nicio importanță pentru alții. Cum ar fi să plâng de fericire când împlinesc vise sau să mă duc la Bangkok după un Chef celebru care mi-a răspuns la email. 

* în al doilea rând, avem niște rezultate mișto. Vlad a avut expoziții foto de la Muzeul Satului și până la Headquarters de companie aeriană în Lisabona. Eu am scris pentru CNN și Huffington Post. Amândoi am lucrat cu sute de branduri senzaționale ca The Ritz-Carlton, Singapore Airlines, KLM, Sony, Grand Hyatt, etc. Mai multe detalii aici.

* în al treilea rând, ne recomandă studenții noștri. Însă noi doar ne-am dat cu părerea și ei au muncit. Ei au făcut toată treaba. Meritul este al lor. Așa cum am spus mereu: "când ești pregătit, profesorul apare".


Timp de 5 săptămâni vei învăța: ce îți place cu adevărat și cum să faci un business din pasiunile tale, ce pași să urmezi, cum să introduci călătoriile în ecuația asta, idei clare despre bani și libertate financiară. Plus multe alte detalii despre marketing, sales, scris autentic, promovare, fotografie, clienți, produse proprii și cum să "te faci" digital nomad și să dai o șansă viselor tale. Iata aici programul scolii.


Daca ai întrebări și nelămuriri, mai întâi citește aici: Q&A despre Școala de Digital Nomads.


Dacă îți dorești să citești mai multe despre poveștile noastre de pe drum, despre viața de digital nomad, cu bune și mai puțin bune, pe homepage găsești 6 articole cu poze faine. E ok dacă te uiți numai la poze :)) Link-uri și mai jos:Școala de Digital Nomads este deschisă, începem pe 16 aprilie. Citește mai multe despre programul școlii aici. Și nu uita: cea mai importantă persoană ești TU, nu-ți mai amâna visele.


Școala de Digital Nomads costă 440 euro și ai acces pe viață la toate materialele. Evident, poți relua școala oricând vrei tu, alături de noi toți. Faci parte din familie acum :)Până pe 15 aprilie ai o reducere de 20% - inclusă în link-ul de plată de mai jos! 
Mulțumesc din suflet. Huge love & hugs,

Ioana