Alina, cine esti tu si ce faci?  

Sunt o fosta corporatista care incearca sa se reinventeze :). Plus mama de strengar de 3 ani jumate, care mi-a schimbat viata, prioritatile si visele. Am nevoie de mai multe ore intr-o zi pentru a face tot ce imi doresc si incerc sa jonglez cu toate pentru a avea cat mai mult timp pentru familie. 

Cand ti-ai dat seama ca vrei mai mult de la viata si ca adori sa calatoresti?  

Mi-a placut sa umblu hai hui de cand ma stiu. Am inceput mai serios in studentie, iar in ultimii ani imi calculam foarte cu grija zilele de concediu ca sa pot calatori cat mai mult.  Ca vreau mai mult mi-a dat seama doar o data cu aparitia baietelului nostru, care m-a facut sa inteleg ce e cu adevarat important in viata.

Ce pasi ai facut in sensul asta?  

Acuma vreo 2 ani am inceput sa ne facem planuri pentru a ne schimba viata, iar primavara trecuta am facut pasul decisiv. Eu mi-am dat demisia din jobul de manager intr-o multinationala, sotul meu a renuntat la afacerile pe care le avea, si am pornit sa exploram lumea impreuna cu piticul de 2 ani si 4 luni.

Te-a ajutat in vreun fel scoala mea de digital nomads 

Da, un mare da. Pe langa toate informatiile practice si idei despre cum sa faci lucurile sa mearga, mi-ai dat in primul rand aripi si curaj. Eu cochetam de o vreme cu ideea unui blog de calatorii, ca oricum toti prietenii apelau la mine pentru sfaturi de vacanta. Insa m-am blocat de multe ori la gandul ca sunt atatia altii cunoscuti, care scriu mai bine decat mine si de ce ar dori cineva sa citeasca fix ce scriu eu.

Intamplator am dat de tine si fantastica ta energie pozitiva m-a impulsionat foarte mult.

Citeste toata povestea Alinei aici.

Hai si tu sa simti energia si sa implinim vise impreuna. Spune DA bucuriei din tine. Inscrie-te acum la Scoala de Digital Nomads si scrie-ti propria poveste.