Madalina, cine esti tu si ce faci?  

Sunt un om care mai intai viseaza, isi creioneaza dorintele in detaliu, apoi cauta resursele necesare pentru a le da viata, adica in final creaza ceea ce initial a fost doar o dorinta timida. Daca intri in Universul meu imi place sa ma prezint ca fiind un dreamer, seeker and creator. Am locul meu de joaca care este inspiratia mea, refugiul daca vrei, si izvorul de energie zilnica. Este vorba despre blogul personal la care am visat atatia ani la rand insa ma credeam prea mica sa il am… pana ai aparut tu.:) 

Asadar cea mai mare parte a timpului meu se imparte intre articolele de pe blog si proiectele in care m-am implicat, calatoriile care momentan insumeaza niste liste lungi de destinatii, care curand vor fi trasformate in bilete de avion, precum si alte pasiuni.  

O sa iti dezvalui cu aceasta ocazie un mic secret si anume – gatitul incepe sa imi ocupe o mare parte din timp. Ador sa ma joc cu diferite retete si la final sa trag un shooting foto de toata frumusetea. Se pare ca dupa 30 de ani devii mai intelept si incepi sa vezi si sa scoti la suprafata pasiuni ascunse :))

Te-a ajutat in vreun fel scoala mea de digital nomads 

Ce-as putea sa mai adaug?! Astazi am un blog care se dezvolta datorita acestui program de travel, am energie sa continui datorita tot datorita aceluiasi program de travel. Am avut si momente de ratacire cand ma intrebam daca oare are rost sa mai scriu, oare calatoresc suficient incat merita sa imi mai indrept atentia in directia asta. Noroc ca m-am trezit rapid din letargie. In momente de restriste apar ideile marete.

Care este cea mai mare satisfactie pe care ai avut-o legata de site-ul tau?

Cand m-am hotarat sa il creez pe platforma WordPress am stiut ca o sa am batai de cap, eu avand zero cunostinte in domeniu. M-am ajutat de diferite instrumente cat sa ii dau forma dorita pentru a scrie articole. Entuziasmul era mare asa ca lansarea blogului purtand amprenta muncii personale a fost cea mai mare satisfactie a mea, ea fiind urmata si de cateva feedback-uri pozitive.

Cum vezi tu “ocupatia” de digital nomad? Crezi ca poate oricine sa faca asta? 

Sa fii digital nomad este poate o asumare completa a celor mai indraznete visuri pe care le poti avea.Fara exceptie pun semnul de egal intre digital nomad si libertate. 

Orice clasifica aceasta “meserie” ca fiind o nebunie, asa cum am mai tot citit, are la baza frica. Nimnic nu este imposibil. Daca nu esti acum unde iti doresti este pentru ca nu ai motoarele turate la maxim sa crezi ca poti. Si cu siguranta oricine poate sa faca asta. Este doar o alegere. Restul devine o poveste despre cum, cand si de ce.

Este un fel de: “If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it.”

Citeste toata povestea Madalinei aici.

Daca ai un vis, profesorul apare. Inscrie-te acum la Scoala de Digital Nomads si hai sa transformam visul tau in realitate. Pentru ca meriti.