Ei nu urmăresc easy wins pe internet, nu vor să fie influencers, nu scriu de dragul de a se afla în treabă, nu spun povești comune, nu vor să fie lideri în turism. Ei vor să fie fericiți, vor să-și urmeze propriile visuri, vor să împărtășească experiențele lor, într-un mod autentic, celor pasionați de lumea asta magnifică. Vor să călătorească mult și cât mai departe. Vor să facă “meseria” asta de digital nomad pentru totdeauna. De ce? Pentru că asta e viața lor. Pentru că asta contează – cântecul din inima ta. Ceea ce te face să zâmbești dimineața. Iubirea, pasiunea și plăcerea din tine. Dacă ating inimi este deja un bonus. Ei sunt studenții mei. Mândria și iubirea mea pentru oamenii ăștia magici sunt infinite. În fiecare zi le mulțumesc că au apărut în viața mea. Clar, eu sunt cea norocoasă și onorată că m-au ales.

Dacă ei au reușit, și tu poți!

"Cel mai important pas pe care l-am facut a fost că nu am stat să analizez prea mult situația. M-am aruncat cu capul înainte, cu toate resursele pe care le aveam la momentul respectiv. A fost tot sau nimic. Apoi restul a venit de la sine.

Dacă n-ar fi existat programul tău, cel mai probabil și acum aș fi scris doar pentru mine, într-un blog pe care l-aș fi citit doar eu. De multe ori avem nevoie de confirmări din exterior, piloni care să ne susțină în cazul în care lucrurile nu merg așa cum le-am plănuit. Programul tău a fost exact acest pilon pentru mine."
andrada-1-square

"Da, fa pasul acela mic in afara cercului confortabil! Cat vrei sa mai amani? "Nu e momentul acum" e doar o alta forma a lui Niciodata."

chiperii-1-1

Imi amintesc ca iti citeam blogul, cu mult timp inainte sa te cunosc. Autenticitatea cu care povesteai tot ce traiesti ma faceau sa visez maret. Nu iti poti imagina cat de mult au contat pentru un corporatist, inchis intre patru pereti de la 8-17, toate scrierile tale. Asa s-a nascut ideea unui blog de travel.

Nu stiam cum sau de unde sa incep si eram cu increderea la zero. In afara de mailurile de serviciu, nu mai scrisesem nimic. Poate eseurile din vremea scolii, insa fortata de imprejurari.

Si aici ai aparut tu 🙂 Ai crezut in mine - asa cum poate nimeni nu a facut-o; m-ai invatat si pe mine sa cred in mine, apoi, cu rabdare, am parcurs pasii catre ideea de blogging. Si cel mai important, m-ai reamintit, de fiecare data, sa fiu EU, sa ma ascult si sa scriu asa cum simt: simplu si autentic. Sa nu pun presiune pe mine, sa incerc sa fiu precum x sau y. Sa o arat pe Andreia in calatoriile ei prin lume.

Practic, pe langa faptul ca m-ai invatat sa scriu, m-ai ajutat sa despasesc multe convingeri legate de cine sau cum ar trebui sa fiu ca si blogger sau vlogger de travel.

Pentru mine, nu esti Ioana - Profa de Travel, ci o prietena careia pot sa ii impartasesc toate indoielile, intrebarile sau crizele existentiale aparute in acest drum. Iti multumesc.

Maria Iorga: “Ma daruiesc pe mine lumii”

Daca vine cineva la tine si te intreaba cum poate deveni digital nomad – sa calatoreasca mai mult, sa-si urmeze visele – ce il sfatuiesti?

Sa aiba curajul sa-nceapa si s-o faca destept. Intre timp, am descoperit ca sunt ‘nspe mii de skiluri marketabile online, primul pas e sa descoperi la ce esti bun, ce-ti place si ce ti-ar placea sa faci pe drum. Sau acasa, in functie de caz. Sau acasa pe drum, cum o simt eu.

Iar prin facutul destept, ma refer inclusiv sa isi reduca cercul de trial and error. Cum facem asta? Invatand de la cei mai buni. Invatand de la cei care au fost in papucii nostri, care au invatat la randul lor si acum ne ghideaza, ne invata si impartasesc cu noi lectiile lor.

Si nu in ultimul rand, sa citeasca de-a fir a par site-ul Scolii de Digital Nomads. Dupa, daca le bate inima mai tare, sa vina-n gasca noastra, sa invatam si sa implinim vise impreuna.

oana-grozavu-1

Cei aflați la început de drum în acest domeniu au nevoie de informațiile pe care programul tău le conține. Și cred că mai au nevoie de acel impuls, pentru ca dorința să se transforme în intenție. Și au nevoie să cunoască povești reale, ale unor oameni cu nimic diferiți de ei, care au spus DA la momentul potrivit și care sunt foarte fericiți cu alegerile lor. Cam despre asta cred eu că este vorba, despre energia pe care tu o oferi, iar cursanții tăi o primesc.

izabella

Scoala de digital nomads mi-a deschis ochii, ca intr-adevar un vis poate deveni realitate. Toate acestea cu multa munca si perseverenta. Iti multumesc, Ioana, pentru aceasta oportunitate.

Iti spun cu toata sinceritatea, ca de-abia acum realizez cat de important a fost sa te descopar! Imi amintesc ca ti-am scris plangandu-ma, bineinteles: “eu visez, as vrea, dar nu prea pot pentru ca am copii si nu pot pleca mult….”

Tu mi-ai dat incredere si am realizat ca pot face orice imi propun si ca piedicile in a-mi urma visurile sunt doar cele din mintea mea, ca nu exista scheme exacte si ca le putem personaliza dupa ceea ce suntem.

Continutul scolii de Digital Nomads contine toate elementele necesare unui astfel de inceput iar comunicarea cu tine m-a impins de fiecare data catre mai mult si m-a determinat sa imi depasesc limitele.

Când m-am înscris la Şcoala de Digital Nomads am cerut claritate şi asta am şi primit. Dar mai mult decât atât am primit structură, mi s-a răspuns la întrebări care mă chinuiau de mult, am înţeles cum se poate construi un business din pasiunea ta, dar şi că fără acţiune din partea ta nu se întâmplă nimic.

Cel mai mare câştig rămâne pentru mine întâlnirea cu profesorul şi omul Ioana Budeanu. Ioana nu este un profesor oarecare, îţi este mentor. Parcă se identifică întru totul cu ceea ce faci tu, e acolo, prezentă tot timpul. Te ceartă când o meriţi, te laudă atunci când trebuie şi simte să o facă, te trece prin toate stările şi cel mai mult îmi place că te ghidează oferindu-ţi direcţii exacte şi complete spre ceea ce-ţi doreşti tu să faci.

Mă bucur tare că am ales programul de Mentorship, şi… tot mai sper că o voi întâlni curând şi personal.

Te-a ajutat în vreun fel Școala de Digital Nomads?

Da. De mii de ori DA. Energia ta, cuvintele tale, întrebările tale, exercițiile din curs, încurajările, vulnerabilitatea ta, curajul tău îmi sunt una din cele mai mari binecuvântări trimise de Univers.

Tu ai fost ultima piesă din puzzle, una extrem de importantă, ca eu să-mi pot înfrunta niște temeri. Recunosc că nu a fost un proces ușor și a durat mai mult decât trebuia, deși am început în Iunie cu un super entuziasm, am finalizat ultimul modul abia acum trei săptămâni, în tren 🙂

Toate lucrurile vin și se așează la timpul lor.

Care este cel mai mare vis al tău?

Totul începe cu un vis. Da, vei învăța și vei munci, poate mai mult decât alții. Însă satisfacția de a-ți crea propriul business, de a lucra pentru tine și de a avea libertate deplină învinge orice frică.

SCRIE-ȚI PROPRIA POVESTE

La fel ca la orice alt program intensiv de business, rezultatele tale la Școala de Digital Nomads pot fi diferite față de poveștile celor de mai sus. Rezultatele pe care le vei avea TU se bazează pe mai multe variabile - ca nivelul de efort, priceperea/ intuiția în afaceri, calitățile personale, cunoștințele pe care le ai, talentele tale, dorința de a învăța și a urma temele. Acești factori diferă de la persoană la persoană, iar noi nu îți putem garanta succesul, rezultatele sau un anumit venit financiar și nici nu suntem responsabili pentru succesul sau eșecul tău în business. Școala de Digital Nomads nu este o schemă de îmbogățire rapidă. Necesită timp, dorința de a învăța și a urma temele, dedicare și focus constant pe ceea ce îți dorești. Școala de Digital Nomads îți ofera un pachet excelent de info, materiale & teme special create pentru ca tu să obții rezultatele dorite, iar studenții noștri susțin asta.