Q&A

Este Școala de Digital Nomads potrivită pentru mine?

Școala de Digital Nomads este un program excelent, însă nu este potrivit pentru toată lumea. Aici vei găsi răspunsuri la tot ce te preocupă, pentru a putea lua cea mai bună decizie pentru tine.

Iată mai jos răspunsurile la toate întrebările tale:

 • Ce este Școala de Digital Nomads?

  $
  Școala de Digital Nomads este un program intensiv online, de 5 săptămâni, dedicat celor care își doresc să fie cu adevărat liberi = să își construiscă un business online, să locuiască oriunde în lume și să câștige bani făcând ce le place.

  Dacă vrei să-ți transformi hobby-ul într-un business online full time, dacă vrei să-ți duci afacerea deja existentă la un alt nivel sau dacă începi de la zero în online - Școala de Digital Nomads te va ajuta să:

  * îți clarifici ce anume vrei să faci și de ce

  * îți definești viziunea legată de business-ul tău online

  * îți pui în valoare talentele naturale și pasiunile

  * îți construiești un brand unic, exact ca tine

  * îți faci un plan clar de profit și să îți schimbi relația cu banii și succesul

  * ai mai mult timp pentru tine și pentru ce-ți place cu adevărat să faci

  * acționezi constant, cu pași clari, simpli

  * ai mai multă încredere în tine și să alegi exact clienții cu care visezi să lucrezi

  * primești bani pentru munca ta, la adevărata valoare

  * oferi o experiență unică celor cu care alegi să lucrezi

  * creezi și vinzi mai multe produse și servicii

  * înveți marketing - te promovezi și permiți lumii să te vadă și să se bucure de darurile tale

  * îți crești business-ul în mod constant și aliniat cu valorile tale

  * înveți să spui DA visurilor tale. Înveți să fii liber. Înveți să ai un business care să îți ofere privilegiul de a locui oriunde în lume și de a face tot ce-ți place.

  Majoritatea studenților noștri au ajuns la Digital Nomads School datorită călătoriilor și EI AU ALES să se dedice acestui domeniu - să împărtășească lumii pasiunea pentru călătorii prin blogging/ vlogging/ fotografie.

  Însă Școala este mult mai mult de atât.

  Ți se potrivește dacă ești corporatist, freelancer, antreprenor. Dacă ești la început sau daca ai făcut deja primii pași spre visul tău, dar nu ai avut rezultate concrete. Ți se potrivește indiferent de domeniul care te pasionează.

  Să îți construiești un business online care să-ți ofere satisfacție, bani și independență necesită claritate, viziune și idei concrete pe care să le aplici constant. Fără îndrumare, poate fi copleșitor. Și când nu știi ce să faci, amâni la infinit, până când visurile devin regrete.

  Aș fi onorată să lucrez cu tine și să îți demonstrez că se poate.

  Ah, și Digital Nomad nu înseamnă să-ți iei rucsacul în spate și să faci înconjurul lumii. Deși... why not?! Să fii Digital Nomad înseamnă să fii liber să alegi ORICE îți place și să faci acest lucru online, de oriunde din lume. Da, o poți face ca angajat - însă aici nu mai vorbim despre libertate totală. Și da, o poți face cu propriul business - creat exact așa cum visezi tu.

  Despre asta este vorba. Să îți oferi șansa de a trăi la nivelul pe care ți l-ai imaginat și dorit întotdeauna.

 • Unde are loc Școala de Digital Nomads?

  $
  Totul este online - nu necesită niciun fel de deplasare.

  Ai acces pe viață la toate materialele, deci poți să urmezi școala live odată cu ceilalți studenți sau să înveți în ritmul tău.

  Sunt întotdeauna aici, pentru tine.

 • Cu ce este diferită Școala de Digital Nomads de alte cursuri?

  $
  Primul meu program de travel & creative writing a fost lansat în 2014. De atunci am avut peste 6500 de studenți fericiți și mulțumiți. Acum avem sute de studenți anual din peste 40 de domenii diferite.

  Da, au apărut multe cursuri pe piață de-a lungul timpului, însă foarte puține dintre ele au rămas. Creatorii acestora s-au implicat și au oferit tot, însă să rămâi live se întâmplă doar datorită studenților - ei sunt cei care decid.

  Digital Nomads School este un program care transformă limitări și timidități în acțiune, în încredere, în satisfacție. Puterea mea secretă este să pun toate informațiile în pași simpli și acționabili și să te susțin până reușești. Accesul este pe viață - so we have a lifetime of training.

  Școala se updatează și îmbunătățește în fiecare an - iar tu ai acces la toate schimbările gratis.

  I don't collect students, I awaken masters.

 • De cât timp am nevoie ca să urmez Școala de Digital Nomads?

  $
  Dacă urmezi școala în timpul sesiunii live - îți recomand să acorzi 1-2 zile/ săptămână (6-8 ore) pentru a citi lecțiile, a-ți face temele și, dacă vrei, să interacționezi cu mine și colegii tăi.

  Cei mai mulți dintre studenți urmează școala în ritmul propriu, fac pauze mai lungi când au diverse evenimente personale sau când vor să aprofundeze ceva, apoi se reîntorc in program - în funcție de timp și dorință.

  Dacă nu ai mult timp la dispoziție, nu-ți fă griji. Ai acces pe viață la școală și poți lucra cu ușurință oricând îți dorești. Toți avem joburi, obligații, business-uri, familie. Însă experiența Digital Nomads School poate fi ușor adaptată fiecărui stil de viață.

  Evident, cu cât ești mai implicat - cu atât vei obține mai mult din această experiență. Timpul necesar depinde de:

  * cât de repede iei decizii și cât de bine știi ce îți dorești

  * cât de avansat este business-ul tău

  * nivelul tău de confort cu mediul online și tehnologia

  * dacă vrei să participi la discuții și să primești feedback (recomandat, dar nu obligatoriu)

  * dacă vrei să îți faci toate temele și să le pui în aplicare.

  Nu există rezultate rapide și garantate. Pentru a-ți construi un business online profitabil, de care să fii mandru și care să-ți aducă tot ce visezi, nu este un eveniment liniar, de 5 săptămâni, în 10 pași.

  Școala de Digital Nomads reflectă realitatea oricărui program de antreprenoriat - este intensă, provocatoare, îți va lua timp și vei lucra cu bucurie să-ți vezi business-ul crescând.

 • Ce voi învăța concret la Școala de Digital Nomads?

  $
  Programul școlii, incluzând bonusurile, materialele online (adiționale) și temele - îl găsești AICI

  Însa puterea și valoarea Școlii de Digital Nomads nu constă în pdf-uri cu teme, formule clasice și secrete nemaiauzite. Toate informațiile de care ai nevoie să îți faci un business online sunt pe internet, gratis. Avem acces la o plajă uriașă de date și video How to, și totuși cel mai mult ne dorim pași clari și informații reale, concrete.

  Dacă nu ești conștient de ce trebuie să înveți și să aplici în business și de ce nu ai nevoie - toate resursele de pe net nu îți vor fi de folos.

  Școala de Digital Nomads este o experiență, nu o schemă rapidă de câștig. Se bazează pe acțiune, pe pași simpli și clari, este intensă și este despre vulnerabilitate, despre alegeri personale, despre muncă, despre creștere.

  Valoarea școlii constă în abilitățile pe care le vei dezvolta, în riscurile și deciziile pe care le vei lua și, mai ales, în cine vei deveni după acest program. Cu asta ne mândrim - studenții noștri devin cine sunt cu adevărat și spun DA dorinței celei mai intime din inima lor.

 • Ce NU acoperă Școala de Digital Nomads?

  $
  Programul complet și toate informațiile le găsești AICI

  Nu discutăm în cadrul școlii despre amănunte legale (taxe, companii) și nici despre investiții sau finanțări. Nu avem lecții legate de asigurări, vânzări pe amazon, dropshipping sau shopify. Nu vorbim despre înființări de firme sau tot ce ține de contabilitate/ juridic. Pentru toate astea există contabili, avocați și cursuri specifice.

  Dacă ai întrebări, îmi poți scrie la [email protected].

 • Este Școala de Digital Nomads potrivită pentru mine?

  $
  Școala de Digital Nomads este potrivită pentru artiști, creatori de conținut, antreprenori (de ceva timp în business sau la început de drum), corporatiști, oameni care își doresc libertate (financiară, de spațiu și timp).

  În cei 7 ani de când predau, am avut la școală studenți care sunt la bază: ingineri, medici, profesori, absolvenți de liceu/ facultate, funcționari la bancă, agenți de turism, agenți de publicitate, arhitecți, directori de hotel sau agenție de turism/ publicitate. Avem și mămici care stau acasă cu bebe. Avem oameni între 19 și 62 de ani.

  NU toți scriu pe blog sau pe social media. Însă și-au găsit propria modalitate de exprimare. Fac video, filmează cu drona, fac fotografie, pictează, fac design, predau engleză, fac yoga, dansuri, coaching, scriu cărți, unii fac filme, alții au plecat într-un an sabatic sau creează bijuterii.

  Ideea este să fii fericit făcând ce-ți place. Să locuiesti oriunde în lume, făcând ce îți place.

  Ceea ce contează este atitudinea ta, să faci primii pași și să fii perseverent, să îți urmezi visele. Iar eu sunt aici să te ajut să schimbi mentalitățile care te împiedică să ai tot ce vrei.

 • Cine NU este potrivit pentru Școala de Digital Nomads?

  $
  Școala NU ți se potrivește dacă visezi la coaching privat și la ședințe one-to-one, pe termen nelimitat. Dacă aștepți să învețe și să facă cineva lucrurile în locul tau. (sesiuni one-to-one ai în pachetul VIP).

  Școala nu este potrivită pentru cei care vor să obțină finanțări, să învețe despre vânzări pe amazon /dropshiping sau contexte legale (legi, taxe).

  Școala nu este potrivită celor care sunt super avansați în marketing, în crearea de conținut perfect pentru clienți, care se consideră experți în e-commerce, vânzări, marketing online, branding și liste de abonați.

  Școala nu este potrivită pentru tine dacă vrei doar să citești materialele și nu să acționezi. Digital Nomads School este pentru cei care înțeleg că acțiunea constantă și long term este necesară.

  Școala NU este o schemă de îmbogățire rapidă, nu te voi învăța să faci bani repede, ușor și magic.

 • Dar dacă NU am un business, mi se potrivește Școala de Digital Nomads?

  $
  Programul este ideal dacă ești la început de drum! Înveți să gândești ca un antreprenor, să elimini mentalitățile care îți mai stau în cale, să eviți greșelile inerente de la începutul unui business și să îți creezi un brand cu suflet, profitabil, care face diferența în lume și care îți aduce satisfacție și împlinire.
 • Business-ul meu este diferit, nu vreau blogging sau travel. Va funcționa școala?

  $
  Nu are nicio importanță ce vinzi, ce îți place să faci, ce îți dorești, în ce domeniu vrei să ai succes. Prezența online este esențială în anul 2023. Vei învăța să-ți scrii mesajul, să îți construiești brandul, să transformi oamenii care vin la tine în clienți și să oferi servicii/ produse excelente.
 • Trebuie să mă pricep la online/ internet/ IT ca să urmez Școala?

  $
  Dacă ai o adresă de email și acces la un computer, vei fi foarte bine. Avem o studentă de 62 de ani care a urmat programul, și-a făcut singură site și vinde bijuterii online.
 • Pot să urmez Școala împreună cu partenerul meu?

  $
  Școala de Digital Nomads este creată pentru fiecare persoană în parte.

  Când te înscrii, vei semna un contract individual. Dacă vrei să urmezi școala împreună cu un partener, vă rugăm să vă înscrieți separat.

 • Cât costă Școala de Digital Nomads?

  $
  Participarea la Școala de Digital Nomads este 1100 euro/ 5500 lei - se plătește in LEI sau EURO. Școala NU se poate achita în rate.

  Școala de Digital Nomads este o investiție în tine, în visurile tale, în viitorul tău. Da, implică timp, energie și bani. De asta funcționează.

 • Primesc banii înapoi dacă mă răzgândesc și nu mai vreau să urmez școala?

  $
  Nu. Îți explic și de ce. Am avut studenți care au urmat școala, dar nu și-au făcut temele și nu s-au ținut de treabă. Peste un an sau chiar mai mult, dorința lor de a învăța a revenit, au recitit materialele, au dat drumul la un site/ business și totul funcționează perfect.

  Materialele și accesul la școală rămân ale tale pe viață, le poți relua oricând ești pregătit. Dacă urmezi pașii din cele 5 module, vei obține ce îți dorești.

 • Cum se poate plăti Școala de Digital Nomads?

  $
  Școala se plătește in LEI sau EURO, în contul firmei noastre -

  DARA CARACAS SRL

  CUI 43066432

  J40/11844/2020

  IBAN: RO76BTRLRONCRT0567137501

  IBAN EURO: RO26BTRLEURCRT0567137501

  Te rog să-mi scrii la [email protected], dacă dorești alta varianta.

 • De ce este diferită Școala de Digital Nomads de alte resurse (gratis) online?

  $
  Pe internet găsești informații despre ORICE, imaginabil sau nu, incluzând business-uri online, digital nomads, scriere creativă sau programe de travel. Însă dacă nu știi exact ce anume ar trebui să înveți și ce anume ar trebui să ocolești, toate aceste informații gratis nu te ajută prea mult.

  Școala de Digital Nomads nu este despre formule secrete sau rețete "bune pentru oricine". Este despre muncă, încurajare, energie, despre talentele TALE, despre ce poți TU cu adevărat să faci. No bullshit included.

  Claritatea, pașii detaliați, ajutorul nostru, compania studenților și a mea, mediul pe care îl creăm la școală - sunt unice.

 • Cum ajuți studenții care se înscriu la școală?

  $
  Primești feedback la temele pe care le faci și răspuns la întrebările tale pe grupul privat al Școlii.

  Primești îndrumare, informații și teme clare de urmat. Pașii sunt simpli, însă este de datoria ta să îi urmezi.

  Primești emails de la mine, cu întrebări și răspunsuri.

  Dacă optezi pentru VIP Program - ai incluse și 8 ședințe one-to-one cu mine.

 • Aș vrea să mă înscriu, însă nu știu dacă am timp să urmez acum școala, dacă e bine să investesc acum, dacă mă voi ține de treabă, dacă dacă...

  $
  Școala o poți urma când ai timp, ai acces la materiale pe viață. În plus, vei fi inspirat de toată gașca noastră. Energia lor este molipsitoare.

  În primul rând, investești în tine. Îți faci cel mai mare dar - numai și numai pentru sufletul tău.

  Iar eu nu caut cantitate. Nu mă interesează să "închei vânzări". Mă interesează calitatea. Să știu că pot să ajut cu adevărat. Că - dacă urmezi școala asta - ai cea mai mare deschidere spre tine posibilă.

  Dacă vrei să înveți și vrei mai mult de la viață - perfect! Sunt foarte fericită să îți ofer tot ce știu, pas cu pas, să învățăm împreună.

  Dacă nu îți dorești asta - perfect! Decizia ta contează cel mai mult. Ce-ți dorești TU este important pentru mine.

 • Dacă am întrebări care nu sunt în această listă, ce fac?

  $
  Te rog să-mi scrii la [email protected] sau prin formularul de mai jos și îți răspund imediat. Mulțumesc!!

La fel ca la orice alt program intensiv de business, rezultatele tale la Școala de Digital Nomads pot fi diferite față de poveștile studenților noștri. Rezultatele pe care le vei avea TU se bazează pe mai multe variabile - ca nivelul de efort, priceperea/ intuiția în afaceri, calitățile personale, cunoștințele pe care le ai, talentele tale, dorința de a învăța și a urma temele. Acești factori diferă de la persoană la persoană, iar noi nu îți putem garanta succesul, rezultatele sau un anumit venit financiar și nici nu suntem responsabili pentru succesul sau eșecul tău în business. Școala de Digital Nomads nu este o schemă de îmbogățire rapidă. Necesită timp, dorința de a învăța și a urma temele, dedicare și focus constant pe ceea ce îți dorești. Școala de Digital Nomads îți ofera un pachet excelent de info, materiale & teme special create pentru ca tu să obții rezultatele dorite, iar studenții noștri susțin asta.